Kotkaniemi Foorumi

Kotkaniemi-foorumi järjestetään Luumäelle 4.8.2022 klo 10–17

Seuraa foorumin liveä tästä linkistä.

21.6. tilannepäivitys: yleisölle varattavissa olevat paikat on tällä hetkellä täyteen varattu, laita viestiä info(at)kotkaniemi.fi, jos haluat varasijalle foorumiin.

Olemmeko turvassa? Kotkaniemi-foorumissa käydään keskusteluja Suomen tilanteesta nyt ja sata vuotta sitten presidentti P. E. Svinhufvudin kotimuseolla.

Kotkaniemi-foorumi on uusi keskustelutilaisuus, josta tehdään vuosittainen perinne. Luumäen kunnan ideasta syntyneessä tapahtumassa käydään korkean tason keskusteluja ajankohtaisista aiheista – demokratiasta ja Suomen suvereniteetista. Tilaisuuden järjestävät yhteistyössä Kotkaniemi-säätiö, Luumäen kunta sekä Etelä-Karjalan liitto.

Kutsuvieraiden lisäksi tilaisuuteen mahtuu myös muuta yleisöä. Paikkoja on kuitenkin rajoitetusti, minkä vuoksi ilmoittautuminen on suositeltavaa. Olemme tilojen rajallisuuden vuoksi rajanneet määrää, joita ilmoittautumalla otetaan vastaan. Tilaisuudesta lähetetään myös livestriimi, jonka linkki julkistetaan lähempänä tapahtumaa.

Kotkaniemi-foorumi on saanut rahoitusta Etelä-Karjalan liiton MOKRA, maakunnan omaehtoinen kehittäminen -rahoituksesta sekä Etelä-Karjalan kulttuurirahastolta.

Kotkaniemen museosta voit lukea lisää täältä kotisivuiltamme, ja presidentti P. E. Svinhufvudin elämästä sekä merkityksestä P. E. Svinhufvudin Muistosäätiön sivuilta.

Lisätiedot tilaisuudesta:
Kotkaniemen museo info(at)kotkaniemi.fi, puh. 040 522 7553
Luumäen kunnanjohtaja Risto Alaheikka, puh. puh. 050 070 0249