MUUT PALVELUT

Puutarha & pihapiiri

Kotkaniemi on puutarha- ja rakennushistoriallisesti merkittävä kohde, joka esittelee 1900-luvun alkupuolen valistuneiston maalaiselämää. Vuosien 2016-2017 aikana Senaatti-kiinteistöjen toteuttamassa restauroinnissa pihapiiri palautettiin 1930‐luvun presidenttikauden aikaiseen asuun. Lisää Kotkaniemen puutarhan restauroinnin lähtökohdista ja pihapiiristä löytyneistä vanhoista kasveista voit lukea Tiina Kolarin vuonna 2013 tekemästä Kotkaniemen kasvillisuus- ja kulttuurimaisemaselvityksestä. Kesällä 2018 Kotkaniemen puutarha on auki yleisölle museon ollessa auki. Kotkaniemi-säätiö hallinnoi pientä hyötypuutarhaa, joka on restauroitu Kotkaniemen puutarhaan Ellen Svinhufvudin aikakaudelle. Jos haluat olla mukana tukemassa Kotkaniemeä viljelemällä hyötypuutarhassa omaa viljelypalstaasi, laita hakemuksesi: info@kotkaniemi.fi

Kuvat: P.E. Svinhufvudin Muistosäätiö.

Kokouspalvelut & yksityistilaisuudet

Tervetuloa historialliseen ympäristöön luonnon helmaan pitämään kokouksia, järjestämään juhlia ja tapaamaan ystäviä, nauttien samalla tarjoiluista Ellen Svinhufvudin hengessä ja ihastellen Kivijärvelle avautuvia kauniita Kotkaniemen maisemia.

Kotkaniemi sijaitsee Luumäellä, n. 20 km päässä Lappeenrannasta. Lappeenrannan rautatieasemalta on noin 20 minuutin ajomatka Kotkaniemeen.

”Siperia” ja ”Käräjätupa” kokoushuoneet päärakennuksen yläkerrasta ovat varattavissa juhliin, palavereihin ja koulutuksiin. Molempiin kokoushuoneisiin mahtuu max. 12 hlöä / huone.

Kokoushuoneiden tilavuokrat:

Aukioloaikoina 20e/ h/ huone.

Aukioloaikojen ulkopuolella: ensimmäinen tunti 40e/ h/ huone, loppuaika 20e/ h/huone

Tapahtumat ja yksityistilaisuudet ovat mahdollisia aukioloaikojen ulkopuolellakin.

Kahvilan ollessa kiinni myös kahvilatilojen (36-paikkainen kahvila) vuokraus yksityiskäyttöön onnistuu.

Tapahtumissa ja isommissa tilauksissa ota yhteyttä ja pyydä tarjous (tilat, tarjoilut ja museo-opastus varattavissa ryhmille). Räätälöimme mielellämme teitä miellyttävän paketin.

Tapahtumat  ja  jälleenmyynti Kotkaniemessä

Kotkaniemi toivottaa alueelleen paikan henkeen sopivat tapahtumat ja tilaisuudet.

Paikallisille kädentaitajille tarjoamme piharakennuksista mahdollisuuksia työskentelyyn ja suoramyyntiin kesäkaudella. Jos haluat päästä tutustumaan tiloihin kevään 2018 aikana, ota yhteyttä.

Heti Kotkaniemen pääporteilla oleva renkitupa ja kolme aittaa ovat vuokrattavissa pop up –myyntiin ja esim. käsityöläisten työskentelyyn.

VUOKRAHINNAT (kesäkausi touko-elokuu): 50e / vko // 100e / kk.

 

Alueen lähipalvelut 

Lista ja linkit lähialueen toimijoiden palvelujen pariin ovat tulossa kevään 2018 aikana.