Ajankohtaista

Kotkaniemessä tapahtuu

11.1.18 Kotkaniemen opaskoulutus 2018

Haluatko olla mukana Kotkaniemen kotimuseossa ja kotimuseon ”opasreservissä” kesän 2018 aikana? Koulutuskertoja on helmi-toukokuun välillä yhteensä viisi. Tervetuloa mukaan Kotkaniemen toiminnasta ja kotiseututyöstä kiinnostuneet oppaat!

Kotkaniemen opaskoulutus kesän 2018 oppaille käynnistyy ensimmäisellä koulutuskerralla to 22.2. Jos haluat mukaan näihin ilmaisiin opaskoulutuksiin ja Kotkaniemen toimintaan, lisätietoja saa: heini.kahkonen(at)kotkaniemi.fi, puh. 040 522 7553
Ilmoittautumiset koulutukseen 1.2. mennessä.

ps. Ilmoitamme erikseen kesätyöpaikoista Kotkaniemessä myöhemmin. Jos olet yrittäjänä kiinnostunut yhteistyöstä Kotkaniemen kanssa, voit olla erikseen yhteyksissä ja halutessasi osallistua tähän opaskoulutukseen yhteistyökumppanina.

-

21.12.17: Osallistu Kotkaniemen tukemiseen

Kotkaniemi avautuu uudelleen peruskorjattuna toukokuussa 2018. Tule mukaan mahdollistamaan museon aukipitämisestä tulevaisuudessa vastaavan Kotkaniemi-säätiön toiminta ja tue ”Ukko-Pekan” ja Ellenin kodin uudelleen avautumista osallistumalla Kotkaniemen kahvilan kalustamiseen! Nyt voit ostaa Kotkaniemen Kahvila Ellenistä nimikkotuolin vaikkapa ennakkoliput kotimuseoon ensi kesäksi sekä samalla tukea Kotkaniemeä. Löydät kampanjan mesenaatti.me-sivustolta. Huomaathan että nimikkotuoleja ja -pöytiä on tarjolla vain rajattu määrä!

-

> Kotkaniemen blogi peruskorjauksen aikana

Instagram